#mypassion

I'm a rider, Provider Bring the heat girl I will bring the fire And my name keeps Scoring worldwider So my job is to satisfy #instagram #inspiration #styleblogger #mypassion #mylove #danish_zehen #kadu #lookatme_selfie #haterelationships #hateloverelationship


0💬Normal

#repost @mya.amyra eyeshadow using Ennai Stargaze Eyeshadow Palette ❤️ ・・・ Hai semua! Happy weekend ♥️ hehehe tengah rehat rehat ke tuu? Korang,!! Siapa yang tercari cari themed make up untuk nak pergi event tu make sure korang tengok tutorial myra okay? . Lepas tengok korang serbuuu @makeupnhairworld sebab ni eyeshadow palette ketiga yang myra pakai dari dia . Kalau korang nak tau, eyeshadow by @makeupnhairworld semua letups!! Ni honest review tau sebab myra repeat pakai banyak kali. And siap guna kat pengantin lagi! Sebab semua pigmented terukkkss. Leff sgt❤️😘 . . Jangan lupa follow @mya.amyra untuk more tutorials ok? 🐰 . . #muajb #muakl #muaselangor #muakuantan #modelneeded #mypassion #bestprice #makeupservice #muajohorbahru #muajohor #makeupservicemurah #cutcreasetutorial #drugstoremakeup #fashionhijab #makeupkotatinggi #makeupulutiram


0💬Normal

Purificano l’organismo, migliorano le funzioni digestive, riducono lo stress, migliorano la mobilità della colonna vertebrale, potenziano la nostra energia e aiutano ad alleviare il mal di schiena e gli stati di tensione emotiva. Ecco i principali benefici delle torsioni, un eccezionale gruppo di posizioni yoga che aiutano il corpo e la mente a rilasciare tensioni. 🧘🏻‍♀️🤩


1💬Normal

New arrival Island editions to the list: Lesotho in South Africa🇱🇸 Antarctica 🇦🇶 Artic territories 💲💱 Kerguelenois in French Southern Antarctic Islands🇹🇫 Barbados in Caribbean islands 🇧🇧 Guernsey In French Coast 🇬🇬 Biafra in West Africa 💵 Nagorno-Karabakh between Armenia and Azerbaijan (Jesus Baptist)💷 #dollars #maloti #paanga #franc #tonga #islands #mypassion #currencycollection #papernotecollections #polymernotes #numismatics #rarecollection #childhoodhobby #moneycollection


3💬Normal

E pensare che un tempo tutti eravamo così piccoli da entrare in un secchio...🥰 Sebastiano 14 giorni💙 #newbornphotography #newborn #love #ilovemyjob #mypassion #picoftheday


0💬Normal

Avevo una confettura di cipolle rosse (che mi era stata regalata non ricordo più nemmeno se questa o la scorsa estate 😣) che conservavo gelosamente per abbinarla ad un tagliere di formaggi🧀...mai pervenuto sulla mia tavola😭 Ho preso spunto da una mia vecchi ricetta per la forma e aggiustato un po' l'impasto in base a quello che avevo a disposizione e prossimo alla scadenza (come lo yogurt di latte di bufala e la farina da panettone risalente allo scorso Natale😱) . In questo modo mi sono anche tolta la voglia di gustarlo con un buon pecorino🐑 anch'esso ricevuto in dono durante le festività..cosa chiedere di meglio? Ho liberato la dispensa e ho fatto un brunch da sballo😋 . La ricetta la trovate stamani sul blog ➡️ link in bio! . #amoeamoilievitati #lievitomadre #pullapartbread #confetturadicipolle #foodblogger #foodphotography #food #bread #ibiscottidellazia #me #mypassion #foodbloggeritaliani #f52grams #instaphoto #instafood #panefattoincasa #ricettedalmondo @cucina_di_casa_mia_ @cuciniamo_con_anna @lamanuincucina @fattoepostato #foodcontest #contest #giveaway #likeforlikes #followforfollowback


4💬Normal

Oggi anche la Madonnina si è svegliata con calma, come noi 😂 . . 🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻 . #run #running #runawaymilano #runningmotivation #runner #runninggirl #corriconnoi #training #runawakeup #friends #hug #milano #happy #energy #mypassion #runlikeagirl


2💬Normal

A little One!!! #cake #myhobby #mypassion #crown #flowers #fruits 🌺🍓🍇👑🌸


0💬Normal

Good morning my people🙌🏽blessing your screen with this proper Niger fried rice.It was a hit🙌🏽🙌🏽🙌🏽everyone loved it😋😋You can send us a dm or give us a call on (347)720-1171😘😘 #nyc #nyccaterer #manhattan #friedrice #nigerianfood #nigerianrecipes #nyceats #nycfood #kaybeedishes #deliciousfood #delicious #foodpost #foodie #ingredientsmatter #qualityoverquantity #yummyfood #yumm #morefood #moreforless #tasteofhome #africancuisine #mypassion #lovewhatyoudo #mykitchenmyhappyplace #patroniseustoday #weareopen


0💬Normal

We’ll call this one “Chill time” even though I have no idea what that means anymore 😂 Wanna see their rest of this picture uncropped check out my OnlyFans.com/tattooedchatliegurl ❤️ . #tattooed #tattoos #tattoo #sexybody #chickswithtattoos #tattoogirls #sexytattooedgirls #sexytattoo #colortattoos #suicidegirlhopeful #suicidegirls #tattoofetish #purplehair #eyes #sensual #onlyfans #nsfw #alternativemodel #tattoomodel #sexy #model #modeling #art #colorful #fun #californiagirl #californialove #mypassion


2💬Normal

Buongiorno 😍 🌅 "Pancakes waffle " senza uova ( solo perché le avevo finite🤣) ho inserito le proteine dalla farina di canapa sativa. Ricetta : 1 mela grattugiata,scorza di limone, cannella, Stevia qb, 60 gr farina di canapa, 100gr farina di grano saraceno, 1/2 cucchiaino di lievito e latte 150ml circa ( o un po' di più) 1 cucchiaino di olio di cocco #canapa


2💬Normal

Rulo y Zar ya llagaron a Vitoria-Gasteiz para sorprender 🐶😺♥️!! Pero pronto llegarán también los vuestros🎁🎁 🎨🎨 por que ya estoy trabajando en ellos!! . Sudaderas & Camisetas & Láminas @olga_barea


1💬Normal

Suamiku si Batu api. Kenapa saya katakan begitu,sebenarnya musim raya cina adalah musim rabak poket saya jika ke nursery. Dan betapa saya komited untuk menahan diri dari kesana. Saya tau 1 nursery kecil ni,bahkan takde sign board pun. Tapi tempat kegemaran saya karna selalu menjual rose baka yang rare ( saya katakan rare karna pilihan warna yang di jual memang rare,tidak melulu pink dan kuning sahaja) Dan ketika melewatinya saya tak pun menoleh tempat ini. Suami saya yang menghasut saya,dia bilang banyak stok bunga baru di tempat itu dan dia ajak saya pergi. Saya pun mudah tergoda juga sebenarnya. Maka jadilah 2 pasu bunga saya beli. Si merah baldu dan peach oren tu. Sebenarnya ada satu lagi yang rare,berwarna oren kecoklatan dan bunga berbentuk mawar klasik (bukan cuppy),yang memang saya minat. Tapi suami dan anak tetap mahukan yang peach oren itu. Haish.. Bulan CNY saya pun turut sama macam mereka yang shoping utk CNY juga. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


6💬Normal

Warna yang ini sebenarnya merah kehitaman,seperti baldu. Atau pun mungkin mirip dengan black baccara.. Hanya saja ini ros kampung tanpa id. Dan yang paling best thornless. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


5💬Normal

Sebanyak itu semaian ros saya. Dari: - Kordes Jubilee - SE - Magenta - Sweet fragrance - CM - Ros kampung putih - Outta the blue Paling banyak tentulah SE,dan KJ #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


2💬Normal

Rose hips pertama saya dari SE rose. Dan ternyata ada biji. Walaupun di negara ini kebarangkalian untuk menanam rose dari biji benih sangatlah tipis,tetapi saya gembira dapat melihat sendiri biji ros dari pokoknya terus. Selalunya biji ros akan melalui proses stratifikasi ketika musim sejuk. Dan ketika musim spring biji benih yang telah melalui musim sejuk akan mulai bermunculan * info dari google. Dan jika tidak melalui proses stratifikasi,maka benih ini memerlukan 2-3 tahun untuk bercambah. Dan anak hasil semain mungkin tidak akan menyamai ciri ciri induknya jika si induk adalah hasis hybrid atau pun grafted. Tapi saya pun tak pasti biji yang ini sudah cukup matang atau belum walaupun biji benih ini cukup keras. Walau apapun ia satu pengalaman baru dapat melihatnya. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


2💬Normal

Ini sebabnya saya tidak ragu ragu lagi mencantas ros saya. Sebab dalam hitungan hari saja sudah mulai keluar tunas baru dengan rancak. Antara tips ketika mencantas menurut versi saya : - pastikan cuaca sudah mulai hangat dan curah hujan sangat tipis atau bahkan tiada sama sekali. - pastikan sekateur atau prunning shear dalam keadaan steril dan tajam. - potong 1 cm diatas mata tunas yang berpotensi akan keluar dengan baik - pilih mata tunas yang menghala keluar,supaya ketika keluar tunas baru tidak berselirat ke arah dalam untuk mengelakkan bertindihan dengan tunas lainnya,karna ia akan membuat sirkulasi udara nantinya kurang baik dan membuat area yang terlalu padat dan bertindihan dengan dahan baru itu mudah dijangkiti penyakit. - potong dahan yang tidak berpotensi tumbuh dengan baik seperti dahan yang kurus. Dahan yang sudah mulai mengering dan mati atau dahan dahan yang saling bertindih satu sama lain. - selepas memangkas, biasanya saya akan gemburkan tanah dan memberi baja/ pupuk. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


2💬Normal

Ada beberapa yang masih berbunga,walaupun sebagiannya saya pangkas habis. Menunggu bunga yang ada gugur,dan kemudian yang ini pun menyusul akan di pangkas juga. Ada semacam ketagih juga memangkas rose ini 😁 #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


1💬Normal

Hard pruning.. Sudah tiba saatnya pangkas pokok ros. Kebetulan banyak terkena blackspot juga beberapa diantaranya. Dan musim sudah mulai panas,maka kita pangkas dan bentuk semula. Ada banyak dahan untuk disemai semula. Dan berharap ada yang berjaya hidup. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


4💬Normal

Kecil kecil dah belajar berbunga. Nampak saiz bunga masih kecil,tetapi kelopaknya padat tidak seperti induknya yang dah tua. Entah kenapa agak berbeda sikit. Own root SE #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


8💬Normal

When you throw your kitchen waste into potted plant,you will keep getting volunteered plant. I transplanted my healthy lushes volueteered chili plant today. Run out space already,but how can i throw away such healthy looking plant into the bin? Haishh.. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


0💬Normal

Semalam pergi ke event hari peladang dan peternak di angsana. Tergoda sungguh dengan yang jual bunga orchid,sungguh pelbagai. Tapi saya dapat kawal diri,katleya di rumah saja belum pernah berbunga dalam jagaan saya,berarti saya tak pandai jaga. Singgah di gerai bunga bunga,juga tak tertarik dengan ros siam dan cameron kata si penjual. Jenis mini rose yang rentan penyakit. Sekali terjebak di satu gerai ros kampung ni. Masya Allah.. Pelbagai warna... Cantik sungguh. Tapi penjual kata ros kampung,tapi saya jumpa 3 CM ros disitu. Penjual tak kenal ros nampaknya. Akhirnya saya beli juga 2 rose ini. Tadinya ingin juga ros ungu,ros jingga dan macam macam warna menarik lain. Tapi saya sedar tiada tempat untuk mereka. Jadi hanya 2 saja yang saya bawa balik. Dan keduanya tak pumm rupa ros kampung. Yang peach wangi sangat. Mirip Juliet. Hanya ukuran masih kecil. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


2💬Normal

SOUER EMMANUELLE ownroot... Dah pandai berbunga dah. Ini ownroot pertama yang saya semai sendiri. Ada 4 kesemuanya dari beberapa belas keratan yang saya semai,4 survive. Paling best pandai berbunga pulak. Walaupun kalau boleh buang dulu bunga tu,supaya energy pokok tak beralih ke bunga semua. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


3💬Normal

Sebenarnya si merah ini daunnya gugur,kena blackspot. Sebab 2 minggu saya abaikan. Dan ketika itu hujan tengah kerap turun. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


4💬Normal

Gambar throwback ni.. Tahun lepas punya. O ye...saya baru update tentang keratan ros yang saya tanam beberapa bulan lepas. Dan hari ini saya transplant pula. Jika ingin tau cara saya buat campuran tanah untuk tanam my 1st own root rose yang saya semai sendiri. Boleh la singgah tengok kat chanel youtube saya. Link ada kat bio 👆👆 #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


3💬Normal

Hujan setiap hari. Karna hampir tiap hari,dan 2 minggu saya missed spray fungisida / cuka kayu,maka dah ada tanda2 yang kena blackspot #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


12💬Normal

Semalam hujan lebat sangat. Jadi hari ini saya spray semua ros dengan brogard dan cuka kayu. Setakat ni mereka masih belum dijangkiti blackspot. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


9💬Normal

Sepertinya berhasil. mudah mudahan betul betul berhasil. Ini anak Souer Emmanuelle yang saya semai awal bulan august lalu. Hanya ini yang bertahan,dan sayangnya yang gemuk gemuk hanya satu yang berjaya sampai ke tahap ni. #propagatingrosefromcuttings #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


4💬Normal

Selamat berhujung minggu. Di tempat kalian tengah musim apa? Hari ini hujan lebat di tempat saya,hasrat berkebun kembali tertunda. #thehappygardeninglife #instagardener #malaysia #indonesia #growfromseed #greenthumb #berkebun #mytheraphy #mypassion #kebunkecil #kebunsaya #bunga #pecintabunga #urbangarden #happygardening #jomberkebun #roses #flowers #indoorplant #puspita_indonesia #tanamanhias #succullent #cactus


2💬Normal

Next Page