#dexandra

Tinggal beberapa hari lagi menuju ke Tahun Baru Cina. Dah ready ke belum persiapan cuti korang? Bagi yang ingin restock perfume untuk Tahun Baru Cina ini, kami ada special gift untuk korang semua. - Tapi bukan hari ni tau...nantikan ya ! 😎 #dexandra #cny2020 #cny #chinesenewyear #january2020 #2020vision #redtheme


0💬Normal

"Ala, kulit saya berminyak, tak payahlah pakai losyen. Nanti lagi berminyak boleh buat goreng keropok" . Eh, jangan macam tu sis... ramai orang salah faham kulit kita tak perlu pelembap sebab dah ada minyak! Sebenarnya kadang-kadang kulit jadi berminyak sebab sabun yang kita pakai tak sesuai, jadi kulit kita merasa kering. Lalu kelenjar sebum kita pun keluarkanlah minyak banyak-banyak. . Jadi sepatutnya sebaik saja lepas mandi, kita kena sapu pelembap. Macam #losyenwangidexandra ni. Sebab losyen dapat 'kunci' lembapan atas kulit kita supaya tahan lebih lama. Jadi kita pun rasa kulit kita kurang berminyak, lepas tu makin lembut dan gebu pulak tu. . Nak cuba losyen wangi De'Xandra? Jom PM adda 😊 . #dexandra #addashoppe #dexandrakedah #lotiondexandra


0💬Normal

Alhamdulillah.. Terima kasih sudi shopping De’Xandra.. Semoga berbahagia & mewangi sentiasa dengan De'Xandra.. . . @stokisdexandrajohorjaya @thewellnessmansion . . STOKIS DE'XANDRA JOHOR De'Xandra Tesco Eco Tropics, Kota Masai De’Xandra Giant Plentong Mall De'Xandra Tesco Setia Tropika De'Xandra Toppen Shopping Centre Dibuka setiap hari 10 pagi - 10 malam 0127731380 #dexandra #dexandraoriginal #2botolDXRM99


0💬Normal

Alhamdulillah.. Terima kasih sudi shopping De’Xandra.. Semoga berbahagia & mewangi sentiasa dengan De'Xandra.. . . @stokisdexandrajohorjaya @thewellnessmansion . . STOKIS DE'XANDRA JOHOR De'Xandra Tesco Eco Tropics, Kota Masai De’Xandra Giant Plentong Mall De'Xandra Tesco Setia Tropika De'Xandra Toppen Shopping Centre Dibuka setiap hari 10 pagi - 10 malam 0127731380 #dexandra #dexandraoriginal #2botolDXRM99


0💬Normal

<< @deina.pantai.timur >> Apa jua alasan kita kenapa perlu kurus, kakjue doakan semoga kita dapat capai pada tahun ni guys, jommm usaha untuk kurus sebelum raya. . Tag someone yang awak sayang 😘 --------------- Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. . . 🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷 . 🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™ . Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗 . FUNGSI JUS DEINA : 🌺NORMALKAN KITARAN HAID 🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA 🌺HILANGKAN SENGGUGUT 🌺HILANGKAN KEPUTIHAN 🌺TURUNKAN BERAT BADAN 🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP 🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘 Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻 . #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


0💬Normal

<< @nak.sihat >> Apa jua alasan kita kenapa perlu kurus, kakjue doakan semoga kita dapat capai pada tahun ni guys, jommm usaha untuk kurus sebelum raya. . Tag someone yang awak sayang 😘 --------------- Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. . . 🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷 . 🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™ . Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗 . FUNGSI JUS DEINA : 🌺NORMALKAN KITARAN HAID 🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA 🌺HILANGKAN SENGGUGUT 🌺HILANGKAN KEPUTIHAN 🌺TURUNKAN BERAT BADAN 🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP 🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘 Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻 . #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


0💬Normal

Dah 3 hari lepas #TownhallAgen #Dexandra tapi still rasa aura positif & semangatnya. I love this team kerana Allah satukan hati2 kita. Ada yg tanya kenapa still stay dgn Dexandra, x nak buat produk sendiri ke atau join perfume lain. My answer NO for now. Byk sgt perkara best dgn team Dexandra ni. The Hq & Founder @ernayaneenur especially selalu fikir apa lg produck best yg boleh dorang kuarkan utk pencinta2 wangian kat luar sana, apa lg benefit yg dorang blh bg pada team Reseller Dexandra yg di sayangi. They full of LOVE & Love to share KNOWLEDGE.


0💬Normal

<< @deina.secret >> Apa jua alasan kita kenapa perlu kurus, kakjue doakan semoga kita dapat capai pada tahun ni guys, jommm usaha untuk kurus sebelum raya. . Tag someone yang awak sayang 😘 --------------- Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. . . 🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷 . 🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™ . Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗 . FUNGSI JUS DEINA : 🌺NORMALKAN KITARAN HAID 🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA 🌺HILANGKAN SENGGUGUT 🌺HILANGKAN KEPUTIHAN 🌺TURUNKAN BERAT BADAN 🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP 🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘 Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻 . #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


0💬Normal

Bawak p AF #dexandra umah customer...sekali dia grab 3 sekaligus Kali ni nk cuba bau hat lain2 pulak katanye😘 Tq regular customer #dexandra #dexandraairfreshener #dexandraipoh #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandraairfreshener


0💬Normal

[NAK 1000 DAYA, TAKNAK BERIBU DALIH!] . Ada ke sapa2 yg nak berjinak2 BERNIAGA ONLINE??? . Jom saya bantu anda dapatkan EXTRA INCOME. dengan hanya ONLINE SAJA... . Ada HP? . Korang dah boleh mulakan bisnes dari sekarng.. Yg penting ada INTERNET .. Hihi.. Sekarng kan semua kat hujung jari je.. . Meh pm lelaju.. Nak belajar kan? Jom jom . PERCAYALAH.. Pasti Teruja dengan hasilnya.. . [NAK 1000 DAYA, TAKNAK BERIBU DALIH!] . Ada ke sapa2 yg nak berjinak2 BERNIAGA ONLINE??? . Jom saya bantu anda dapatkan EXTRA INCOME. dengan hanya ONLINE SAJA... . Ada HP? . Korang dah boleh mulakan bisnes dari sekarng.. Yg penting ada INTERNET .. Hihi.. Sekarng kan semua kat hujung jari je.. . Meh pm lelaju.. Nak belajar kan? Jom jom . PERCAYALAH.. Pasti Teruja dengan hasilnya.. . WHATSAPP 📲 www.wasap.my/601110252310 📲 www.wasap.my/601110252310 📲 www.wasap.my/601110252310 Like 'N' Follow Page : QAROL Shoppe IG : dexandra_by_qarol #dexandra


1💬Normal

Alhamdulillah.. Terima kasih sudi shopping De’Xandra.. Semoga berbahagia & mewangi sentiasa dengan De'Xandra.. . . @stokisdexandrajohorjaya @thewellnessmansion . . STOKIS DE'XANDRA JOHOR De'Xandra Tesco Eco Tropics, Kota Masai De’Xandra Giant Plentong Mall De'Xandra Tesco Setia Tropika De'Xandra Toppen Shopping Centre Dibuka setiap hari 10 pagi - 10 malam 0127731380 #dexandra #dexandraoriginal #2botolDXRM99


0💬Normal

Tengok tu #belovers demo APAM ANAS pun dah tau kan, belum lagi dab dab kat muka😁 standard international, tapi jauh lebih murah. The best makeup sponge everrr!😍 . Harga APAM ANAS ni sekarang hanya RM25 tau . #belovers nak tak??? Jika nak 🥰📲 klik jer link dibio profile . www.wasap.my/60182383905/anasapam . . #ANAS #anasism #sale #diskaun #promo #promosi #murah #makeupviral #makeupmurahmalaysia #anasismkotadamansara #anaskepong #anassgbuloh #anasselayang #anassridamansara #anasdamansaradamai #anasshahalam #anasismgombak #anasbatucaves #anasismeyeliner #anasmascara #anaskl #anasjb #anaskotatinggi #anasapam #makeup #sephora #ctdk #dexandra


0💬Normal

Clubman by him DeXandra dibuat untuk jejaka yang sensitif tetapi maskulin,lembut namun gagah. Sesuai dibawa ke pejabat,makan malam bersama keluarga tercinta dan keluar beramai ramai bersama teman seperjuangan. Harga RM70 sahaja. . Ready stock . Www.wasap.my/60172829476 Www.wasap.my/60146054048 . #dexandrA #Dexandraperfumes #dexandragmklng #syjualsypakai😚 #Telokgadongklang


0💬Normal

Tahun Tikus dalam zodiak Cina simbolik kepada keyakinan diri dan kebebasan fikiran. Tahun ini juga melambangkan peluang baru dari segi pekerjaan, percintaan dan juga kewangan. . Sebab itulah oren mandarin cukup popular sebagai hadiah di tahun baru, kerana oren dalam bahasa Cina mempunyai ejaan yang hampir sama dengan emas. Jom tambahkan 'ong' anda dengan wangian berona oren mandarin seperti Nemesis. Mana tahu peluang baru menanti anda. . P.S: Kami nak beri 2 perfume best pada 25 dan 26 Januari ni tau! Set reminder siap-siap okay! . #dexandra #A4949 #dexandra2020 #uoaBusinessPark


0💬Normal

Alhamdulillah rezeki harini😍 terima kasih customer grab perfume,af dan losyen dari dexandra D'pilah❤ Losyen?? 🤔 Dexandra juga mengeluarkan produk terbaharu dari Dexandra😍 harga murah , tahan lama, bau pun wangi😘 #dexandra #dexandraDpilah #lotionbydexandra


0💬Normal

Tinggal beberapa hari lagi menuju ke Tahun Baru Cina. Dah ready ke belum persiapan cuti korang? Bagi yang ingin restock perfume untuk Tahun Baru Cina ini, kami ada special gift untuk korang semua. - Tapi bukan hari ni tau...nantikan ya ! 😎 #dexandra #cny2020 #cny


0💬Normal

PENING FIKIR PASAL HANTARAN UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN/BERTUNANG ANDA? . NAK YANG CANTIK, MURAH TAPI BERKUALITI? . Jangan risau lagi. De'Xandra ada penyelesaian untuk kerisauan anda. Kami akan bantu dan konsult anda buat yang paling sesuai ikut konsep majlis kahwin anda nanti dan bajet anda. Ada banyak lagi pilihan design lain yang cantik-cantik. Boleh survey-survey dulu, tak beli takpe. Berminat nak order? Klik link di bawah 😊 www.wasap.my/601123722300/DexandraGiftSet www.wasap.my/601165512300/DexandraGiftSet #chooseyours #dexandra #dexandralovers #dexandraperfumes #sethantarandexandra #dexandragift #eaudeparfum #airfreshener #twistandspray


0💬Normal

Alhamdulillah.. Terima kasih sudi shopping De’Xandra.. Semoga berbahagia & mewangi sentiasa dengan De'Xandra.. . . @stokisdexandrajohorjaya @thewellnessmansion . . STOKIS DE'XANDRA JOHOR De'Xandra Tesco Eco Tropics, Kota Masai De’Xandra Giant Plentong Mall De'Xandra Tesco Setia Tropika Dibuka setiap hari 10 pagi - 10 malam 0127731380 #dexandra #dexandraoriginal #2botolDXRM99


0💬Normal

SET GUBAHAN PERFUME BAJET ^_^ Set Perfume dan Hantaran Murah De'Xandra 👰 Pilihan set jimat serendah RM70. Tak payah pening nak deco, korang pilih jer pefume, kami packing cantik-cantik so sampai je, boleh terus boleh letak kat dulang hantaran. Atau nak sponsor majlis #perkahwinan atau #pertunangan #bff awak pun boleh. Nak bagi hadiah dekat someone special pon boleh! ^_^ #teamMamadell akan terus pos ke alamat yang awak bagi. Siap boleh letak love notes lagi taw! Perfume dan wangian pun banyak pilihan. Bau mahal tau #DeXandraPerfume ni. Dengan harga mampu milik 💁 nak survey2 dulu boleh whatsapp no di bawah ye ✌️ www.wasap.my/601123722300/GubahanBajetDexandra www.wasap.my/601165512300/GubahanBajetDexandra . #SetHantaran #DeXandra #mydexandraperfumehouse #SetHantaranDeXandra #SetHantaranMurah #sethantaran #setperfume #hadiahbirthday #birthdaygift #hadiah #anniversary #gift


0💬Normal

Tinggal beberapa hari lagi menuju ke Tahun Baru Cina. Dah ready ke belum persiapan cuti korang? Bagi yang ingin restock perfume untuk Tahun Baru Cina ini, kami ada special gift untuk korang semua. - Tapi bukan hari ni tau...nantikan ya ! 😎 #dexandra #cny2020 #cny


0💬Normal

Tahun Baru Cina lebih sinonim dengan bau 'citrus'. Kenapa 'citrus'? Sebab unsur 'citrus' bagi kaum cina melambangkan unsur kekayaan. - Apa maksud bau Citrus? Bau citrus sebenarnya bau yang segar dan terdiri daripada buah oren, limau, limau mandarin, tangerin, dan limau gedang. Ni kalau buat jus pun sedap! Hehe. . Ada beberapa wangian yang mempunyai unsur citrus ini, seperti Helena dan Titus. - Ada lagi best! Setiap pembelian 2 botol edp de'xandra ada bonus tambahan menanti! Nak tau apa dia, please set reminder untuk 25 dan 26 Januari ni ya! - #dexandra #dexandracny


0💬Normal

Ok readi.! Jom pergi bejuangggg. Senjata perjuangan: Maker Microphone Visualizer Dexandra jangan dilupe. Sembur tepat dimata musuh.! #tiberrrr Demi keselamatan juga demi wangi badan.😆 Klik sahaja link pada profile ye. #dexandrajohorbahru #dexandra #dexandrafragrance #minyakwangikereta #carperfume #dexandraperfume #dexandrajb #dexandrajohor #dexandrakempas #dexandrasenai #dexandratampoi #dexandraskudai #dexandrautm #dexandramurah #dexandrapasirgudang #dexandraperling #dexandraTamanDaya #dexandraSetiaIndah


0💬Normal

Segar dan wangi dengan #dexandra


0💬Normal

Sebenarnya dua jenis perfume pheromones ni sama laris, sama power, sama hebat, sama berkesan dan sama terbaik. Susah nk buat perbandingan. . Ada customer suka PHERO-X dan ada customer suka PHEROMANCES. . Sebab tu kami syorkan customer yang ada budget lebih boleh ambik lebih dari satu jenis untuk bandingkan mana yang lagi hebat dan berkesan buat diri customer tu sendiri. . PERFUME BERHORMON PEMIKAT/PENGGODA WANITA . CASH ON DELIVERY area Puchong, Putrajaya & kawasan sekitar. POS ke seluruh Malaysia. . Pm/whatsapp 0195110436 - NABAU atau Klik link whatsapp di IG acc. saya😎 . #pherox #pheromances #pherazone #pheroking #pheromiss #pherolins #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumeoriginal #vimax #kedaiperfume #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakpengasih #gambiremas #jualperfume #candyb #pheroxmalaysia #hebakboh #dexandra #dexandraperfume #carijodoh #ubatkuat #suamiisteri #macaspray #titangel #goshop #ubatkuat #montcabana #pherolab


0💬Normal

🌼Moisturizer Lotion🌼 . . Moistrurizer lotion bertindak sebagai pelembap kulit anda. Dan yang lagi menariknya lotion ni mempunyai 5 pilihan wangian yang sangat wangiii! 😍 . . Hanya rm 25 saja u olls. So jom lah cuba dulu. Meh whatsap aliah ke nombor ni 👉 0193817974 atau dm jer 😉 . . #dexandra #AliahDexandra #Aliahdexandra #dexandramalaysia #dexandraperfumes #WaveYourScents #perfumesale #perfumeoriginal #perfumeviral #perfumelovers #perfumeoftheday #luxuryperfume # #dexandragotravel #dexandraselangor #dexandrakl #dexandraforher #dexandraputrajaya #adamdanhawa #sale #mewangi #giftsforhim #giftsforher #gifts🎁 #giftsforeveryone #giftsforfriends #twistnsprayperfume #GayakanTwistMu


0💬Normal

2 WANGIAN AIR FRESHENER BAHARU KINI DILANCARKAN . - Untuk yang gemarkan suasana seperti di tepian pantai yang indah, #Violet_Ocean adalah jawapannya . Aroma segar fruity yang disulami bau laut ini membuatkan perasaan seperti berada di awangan . Ternyata wangian yang diasaskan dari Lavendar, Jasmine, Bergamot dan Kayu Putih bakal menjadi favourite no 1 anda selepas ini . - Wangian yang kedua iaitu #Cupcakes_and_Cream pula dilancarkan special untuk peminat aroma lemak-lemak manis vanilla yang diselitkan dengan aroma buah buahan . Diasaskan dari aroma utama Gourmand yang seakan coklat dan vanilla memberikan perasaan yang manis dan membuatkan jiwa kita melting . - Sebenarnya sukar untuk diungkapkan dengan kata-kata, alami sendiri suasana 2 wangian baharu ni . Tak mahal pun RM10 je satu 😉 - #NewAirFreshener #dexandra #Cupcakes_Cream #Violet_Ocean


0💬Normal

POSH wanita yang berdikari dan mempunyai kuasa fokus yang kuat. Wangian ini juga adalah wangian feminin yang lembut dan secara tidak langsung meletakkan anda dalam perasaan yang gembira dan ceria. • Menggabungkan bau-bauan epal dan melon yang sangat kuat namun menghasilkan perubahan bau yang sangat indah dan menyenangkan si pemakai. • Salah satu sebab mengapa wanita jadikan wangian ini sebagai pilihan adalah kerana campurannya meninggalkan bau yang bersahaja dan sesuai di pakai sama ada di pejabat atau acara kasual. • Dapatkan POSH sekarang di outlet kami. Hanya RM70 anda mampu memiliki wangian yang bertaraf dunia. • #chettakiomey #dexandra #wangiankehidupan


0💬Normal

LOZEN ‘iron woman’ yang anggun. Wangian ini dicipta khas untuk wanita yang kelihatan mampu menahan badai dan secara semulajadi seorang yang kuat tetapi dalam waktu yang sama masih kelihatan anggun melambai kepada orang sekeliling seperti hakikatnya sebatang buluh. • Wangian ini dihasilkan daripada nota bergamot, lily, ylang ylang, vanilla, sandalwood dan juga amber. Hasil daripada campuran nota ini, maka terhasilnya bau yang lembut, feminin dan sedikit segar. • Sekiranya anda mencari wangian yang moden, tidak terlalu kuat, tidak terlalu manis, wangian ini sangat sesuai untuk di pilih. • Singgah ke outlet kami untuk cuba wangian LOZEN. • #chettakiomey #dexandra #wangiankehidupan


0💬Normal

Dulu hanya ada 8 bau wangian Air Freshener De’xandra. . 1. Passion Fruit 2. Passion Pine 3. Forest Dream 4. Green Tea 5. Rose Forest 6. Roasted Caramel 7. Coffee Warm 8. Vanilla . Lepas itu Dua (2) tambahan bau: . 9. Fiesta Vienna 10. Blooming Forest . Dan sekarang ada dua (2) bau wangian baru dari Air Freshener De’xandra iaitu: . 11. Violet Ocean 12. Cupcakes & Cream. . Sekarang semua bau wangian Air Freshener instock tau. Jom dapatkan dengan @viahassan_ . #viahassan_ #viadexandra #dexandrabrunei #dexandralover #perfumebrunei #minyakwangi #ilovedexandra #fragranceindustry #dexandraconsultant #pakarwangian #dexandra #letspassionleadyou #sraagro #viabeauty #afdexandra #chaleur #olivia #bruneionline #bruneifm #bruneishop #bruneiyakin #temburong #bruneimuara #tutong #kualabelait #bruneidarussalam #geraiperayaan #jualbelibrunei


0💬Normal

Kadang-kadang bila dah spray perfume, kita main letak je kan. Biasa letak atas meja makeup dan tepi tingkap pulak. Haaaa tiba-tiba cakap perfume tak tahan lama la, jadi colourless la dan macam-macam lagi. Tapi korang tau ke cara korang simpan perfume tu betul ke tak? Jadi jom follow tips ni. 😇 #dexandra #dexandraperfume #wangiankehidupan #sugarbomb #perfume #minyakwangi #wangi #instamagiktribe #perfumemurah #malaysia #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #sugarbombdexandra #onsale #sugarbombsale #2019 #bazarpaknil #hadiahmurah #hantaran #hadiah #cikgu #hantarankawin #gift #doorgiftmurah #kawin #hadiahbirthday #birthdaycelebration #dexandrasale #dexandratwistandspray #2020


0💬Normal

Alhamdullilah . Tq Aina😘😘 . Yang berdekatan dengan Aina di Area Bandar JB bole dapatkan Dexandra Perfume dgn beliau ye😚. . Ada nak jadik Agent Dropship ke. Leh le wasap akk..kita sembang2 mcmana nk kembangkan 💲💲 uolss😁😁. . 📱0127227379 📱0198806977 #dexandra #dexandraperfume #dexandraaairreshener #dropshipwanted #johor #singapore #teamsingapore #freedelivery #nakwangitegurlahsaya


0💬Normal

Alhamdullilah . Tq Aina😘😘 . Yang berdekatan dengan Aina di Area Bandar JB bole dapatkan Dexandra Perfume dgn beliau ye😚. . Ada nak jadik Agent Dropship ke. Leh le wasap akk..kita sembang2 mcmana nk kembangkan 💲💲 uolss😁😁. . 📱0127227379 📱0198806977 #dexandra #dexandraperfume #dexandraaairreshener #dropshipwanted #johor #singapore #teamsingapore #freedelivery #nakwangitegurlahsaya


0💬Normal

Alhamdullilah . Tq Juju😘😘 . Yang berdekatan dengan Juju di Kg Melayu bole dapatkan Dexandra Perfume dgn beliau ye😚. . Ada nak jadik Agent Dropship ke. Leh le wasap akk..kita sembang2 mcmana nk kembangkan 💲💲 uolss😁😁. . 📱0127227379 📱0198806977 #dexandra #dexandraperfume #dexandraaairreshener #dropshipwanted #johor #singapore #teamsingapore #freedelivery #nakwangitegurlahsaya


0💬Normal

Alhamdullilah . Tq Juju😘😘 . Yang berdekatan dengan Juju di Kg Melayu bole dapatkan Dexandra Perfume dgn beliau ye😚. . Ada nak jadik Agent Dropship ke. Leh le wasap akk..kita sembang2 mcmana nk kembangkan 💲💲 uolss😁😁. . 📱0127227379 📱0198806977 #dexandra #dexandraperfume #dexandraaairreshener #dropshipwanted #johor #singapore #teamsingapore #freedelivery #nakwangitegurlahsaya


0💬Normal

MENGAPA LOSYEN DEXANDRA INI WAJIB ADA DALAM BEG ANDA? Cuaca yang panas terik sekarang, seringkali membuat seseorang itu meninggalkan rutin pemakaian losyen kerana risau kulit akan lebih berminyak dan melekit. Jangan percaya, tu mitos semata-mata! Losyen bertujuan 'mengunci' kelembapan kulit anda daripada tersejat di waktu panas, oleh itu ia mengelakkan anda rasa lebih melekit.Bukan itu saja ia mempunyai bahan aktif yang melembut dan melindungi kulit dalam jika dipakai setiap hari.Jom dapatkan segera losyen DeXandra ni. #Dexandra #DexandraLotion


0💬Normal

Alhamdullilah . Tq Kak Su😘😘 . Yang berdekatan dengan Kak Su di Puspakom JB bole dapatkan Dexandra Perfume dgn beliau ye😚. . Ada nak jadik Agent Dropship ke. Leh le wasap akk..kita sembang2 mcmana nk kembangkan 💲💲 uolss😁😁. . 📱0127227379 📱0198806977 #dexandra #dexandraperfume #dexandraaairreshener #dropshipwanted #johor #singapore #teamsingapore #freedelivery #nakwangitegurlahsaya


0💬Normal

Alhamdullilah . Tq Kak Su😘😘 . Yang berdekatan dengan Kak Su di Puspakom JB bole dapatkan Dexandra Perfume dgn beliau ye😚. . Ada nak jadik Agent Dropship ke. Leh le wasap akk..kita sembang2 mcmana nk kembangkan 💲💲 uolss😁😁. . 📱0127227379 📱0198806977 #dexandra #dexandraperfume #dexandraaairreshener #dropshipwanted #johor #singapore #teamsingapore #freedelivery #nakwangitegurlahsaya


0💬Normal

Menarik kan?? Siapa je yang tak suka dapat hadiah minyak wangi?? Great idea untuk bagi kat wife or gf kesayangan 🙈😍 . . Cepat2 grab sekarang! Tekan 👉www.wasap.my/60105530634/SetDeXandra untuk tempahan. Kami akan sediakan hadiah istimewa untum anda 💝 . #setgift #sethantaran #birthday #hantarankahwin #dexandra #perfume #EDP #TwistnSpray #Airfreshener #Miniture #GiftSignature #hadiah #wife #bff #girlfriend #sethadiahmurah #sethantaranmurah #sethantarancantik


0💬Normal

[TANDA RAHIM TAK SIHAT] - Tag your friend . Family @ siblings. Hope bermanfaat.😊💗 . . —————————————————— Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, dm atau whatsapp kak siti..😊 . . KHASIAT PENUH JUS DEINA™️🌿 Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊 . Fungsi Jus Deina : 🍑NORMALKAN KITARAN HAID 🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA 🍑HILANGKAN SENGGUGUT 🍑HILANGKAN KEPUTIHAN 🍑TURUNKAN BERAT BADAN 🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA 🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP 🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . #instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


8💬Normal

[TANDA RAHIM TAK SIHAT] - Tag your friend . Family @ siblings. Hope bermanfaat.😊💗 . . —————————————————— Sesapa ada masalah period, keputihan, berat badan dan senggugut teruk, dm atau whatsapp kak siti..😊 . . KHASIAT PENUH JUS DEINA™️🌿 Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal 😊 . Fungsi Jus Deina : 🍑NORMALKAN KITARAN HAID 🍑CUCI KOTORAN HAID LAMA 🍑HILANGKAN SENGGUGUT 🍑HILANGKAN KEPUTIHAN 🍑TURUNKAN BERAT BADAN 🍑RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🍑BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🍑CEGAH DARI PENYAKIT WANITA 🍑KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🍑RASA JUS MANGGA YG SEDAP 🍑MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . #instagram #neelofa #deinaslimaxjuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #selangor #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


4💬Normal

RINDU!! . . Tetiba rindu pulak dekat sahabat2 kekMa ni. . Meja orang lain lex2 je..meja kita ni..gasak lah dok possing sana..possing sini🤭🤣🤣 . Makan tetap liciinnn.ahahhaha #kenanganterindah #GDA19 #dexandra


0💬Normal

DE'XANDRA AIR FRESHNER BOLEH DIGUNAKAN DI 👇 👉 dalam kereta 👉 rumah/office 👉 ruang tamu/makan 👉 tandas 👉 almari baju/kasut 👉 locker/drower/store APA YANG BEST SANGAT?? 💖 harga murah hanya rm10 sekotak 💖 sangat2 wangi. 💖 mampu bertahan selama 45 hari 💖 menjimatkan 💖 kotak air freshener dexandra mampu menghalang perubahan pewangi akibat sinaran matahari di dalam kereta Nak borong pun boleh...Lagi banyak anda beli lagi banyak diskaun kami beri!!! Apa tunggu Lagi? Order sekarang wasap.my/60174400369 #Dexandra #AirFreshner #ReadyStok #dropshipwantedRM30


0💬Normal

- - Assalamualaikum & Pagiii giass 🥰 - Semoga semua kesulitan yang kita hadapi itu ada kemudan nya.. - - #dexandra #outletdexandraseremban #perfumemurah


0💬Normal

- - Assalamualaikum & Pagiii giass 🥰 - Semoga semua kesulitan yang kita hadapi itu ada kemudan nya.. - - #dexandra #outletdexandraseremban #perfumemurah


0💬Normal

❤Passion Fine by Dexandra ❤ . Bau yang menyegarkan dan menenangkan. 😘 Bau yang tidak tajam dan menusuk hidung..😊 Paling penting tidak memeningkan kepala😉 Www.wasap.my/60172829476 Www.wasap.my/60146054048 . #dexandrA #Dexandraperfumes #dexandragmklng #syjualsypakai😚 #Telokgadongklang


0💬Normal

❤ LUCKY DRAW ON ❤ Bermula hari ini tau 😍 Jom walk in dan shopping di butik kami di Butik Qurratu Andreana. Hanya shopping RM50 ke atas untuk semua item di butik anda layak sertai CABUTAN BERTUAH ini. Mana tau anda orang bertuah akan memenangi wangian kehidupan De'Xandra. 3 Pemenang bertuah bakal mewangi bersama kami. Cabutan pertama pada 1 Februari 2020. Happy Shopping & Good Luck ❤ Boutique Qurratu Andreana & Co - Kids Clothing #qurratuandreanaco #dexandrapekan #unkleDXteam #dexandrapahang #dexandra #sayajualdexandra #sayajual #wangiandexandra #wangiankehidupan #bazaaronline #bazar #bazaar #bazarpaknil #EDP #eusahawan #DROPSHIP #ajimaura


0💬Normal

Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. . . 🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷 . 🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™ . Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗 . FUNGSI JUS DEINA : 🌺NORMALKAN KITARAN HAID 🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA 🌺HILANGKAN SENGGUGUT 🌺HILANGKAN KEPUTIHAN 🌺TURUNKAN BERAT BADAN 🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP 🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘 Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻 . #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


0💬Normal

NEW YEAR SALE‼️VS Body Mist dont know which one to choose? How it smells? Dont worry, just text me and i will help you Price: RM49 each FREE POSTAGE SM. (sabah/sarawak +RM5) Special Promo❤️❤️ BUY 2@RM85 BUY 3@RM95 + FREE GIFT Available: 🌸 sheer love 🌸 Pure seduction 🌸 Love spell 🌸 Temptation TO ORDER: Click link at bio @nadiah_perfume Whatsapp 0172442720. #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #perfume #ciksempurna#perfumelovers #perfumemurahmurah#bellaastillah #neelofa#perfumemurahoriginal #nadiah_perfume#dexandra #perfumesale #sales#flirtedition#abpbh32 #victoriasecretflirt#victoriasecretflirtedition#valentinesday #victoriasecretoriginal #victoriasecretpink #victoriasecretsale#abpbh2019 #mirafilzah #hantaranmurah #hantaran #wedding#birthdaygift #gift #giftsets🎁


0💬Normal

LIPSTICK VIRAL TERBAIK ! Magical Lipstick by Meiko Cosmetics Japan . ✔ Berubah colour bila apply. ✔Kecerahan colour mengikut suhu badan (panas terang, sejuk light ) ✔ Nampak natural. ✔ Long lasting. ✔Tidak merosakkan bibir. ✔ Kulit bibir sensitif pun sesuai. ✔Ada aloevera untuk elak dari bibir kering, ada lembap sikit ikut jenis bibir. Tapi tak selembap lipbalm sebab ni kategori Lipstick. ✔ 6 code : 01, 02, 03, 04, 05 & 06 Whatsapp 013.35.77.625 #naturactorbeauty#naturactorcoverface#meikocosmetic#lipstick#mcfoundation#foundation#naturactororiginaljepun#naturactor#coverfacemc#ajimaura#naturactorjepun#coverfacejapan#muakedah#kedah#makeup#hantaran#loosepowderjapan#muabellaz#dexandra#meiko#meikojapan#foundationjapan#meikocollection#naturactorsupplier#muapenang#muautara#naturactormurah#lipstickjapan#naturactororiginal#naturactororiginaljepun #terapiinstagram


0💬Normal

LIPSTICK VIRAL TERBAIK ! Magical Lipstick by Meiko Cosmetics Japan . ✔ Berubah colour bila apply. ✔Kecerahan colour mengikut suhu badan (panas terang, sejuk light ) ✔ Nampak natural. ✔ Long lasting. ✔Tidak merosakkan bibir. ✔ Kulit bibir sensitif pun sesuai. ✔Ada aloevera untuk elak dari bibir kering, ada lembap sikit ikut jenis bibir. Tapi tak selembap lipbalm sebab ni kategori Lipstick. ✔ 6 code : 01, 02, 03, 04, 05 & 06 Whatsapp 013.35.77.625 #naturactorbeauty#naturactorcoverface#meikocosmetic#lipstick#mcfoundation#foundation#naturactororiginaljepun#naturactor#coverfacemc#ajimaura#naturactorjepun#coverfacejapan#muakedah#kedah#makeup#hantaran#loosepowderjapan#muabellaz#dexandra#meiko#meikojapan#foundationjapan#meikocollection#naturactorsupplier#muapenang#muautara#naturactormurah#lipstickjapan#naturactororiginal#naturactororiginaljepun #terapiinstagram


0💬Normal

Ada tempat yg nak dituju..Sempat ku sapu lotion sblm drive td..🤭 Antara benda yg perlu ada dlm beg.. Ada yang tanya perlu ke pakai lotion tengah-tengah panas camni? Jawapannyaa… - YESS DEAR!! Kenapa perlu pakai losyen? Sebab losyen macam "pagar" kulit korang daripada sinaran matahari. Kuranglah sikit kulit jadi cepat gelap kena matahari. Melainkan you guys memang nak tan skin hasil dari sunkissed tu takpe la. Hehehe… - #dexandralotion #dexandra #dexandra2020 #dexandratelokpanglimagarang #dexandrasijangkang #dexandrarimbayu


0💬Normal

Tak kenal maka tak cinta. Dari mata turun ke hati.. . Korang suka yg mana? #dexandra #perfume #airfreshnerbydexandra #lotiondexandra #barangBaikBarangKita #kioskdexandraaeonkintacity


0💬Normal

SET GUBAHAN PERFUME TWIST&SPRAY ^_^ Set Perfume dan Hantaran Murah De'Xandra 👰 Tak payah pening nak deco, korang pilih jer pefume Twist&spray, kami packing cantik-cantik so sampai je, boleh terus boleh letak kat dulang hantaran. Atau nak sponsor majlis #perkahwinan atau #pertunangan #bff awak pun boleh. Nak bagi hadiah dekat someone special pon boleh! ^_^ #teamMamadell akan terus pos ke alamat yang awak bagi. Siap boleh letak love notes lagi taw! Perfume dan wangian pun banyak pilihan. Bau mahal tau #DeXandraPerfume ni. Dengan harga mampu milik 💁 nak survey2 dulu boleh whatsapp no di bawah ye ✌️ www.wasap.my/601123722300/GubahanBajetDexandra www.wasap.my/601165512300/GubahanBajetDexandra . #SetHantaran #DeXandra #mydexandraperfumehouse #SetHantaranDeXandra #SetHantaranMurah #sethantaran #setperfume #hadiahbirthday #birthdaygift #hadiah #anniversary #gift Dapatkan sekarang.... Www.wasap.my/01165512300


0💬Normal

Fresh blossom nama baru dx Blossom . Nak order wasap trus tau 0192647144. Save no ni. 😍 #dexandra #gubahanhantaran #perfum


0💬Normal

Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. . . 🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷 . 🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™ . Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗 . FUNGSI JUS DEINA : 🌺NORMALKAN KITARAN HAID 🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA 🌺HILANGKAN SENGGUGUT 🌺HILANGKAN KEPUTIHAN 🌺TURUNKAN BERAT BADAN 🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP 🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘 Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻 . #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


0💬Normal

NAK TAU TAK? . Nak tau tak macam mana nak dapatkan signature scent korang yang unik? Caranya mudah saja, sapukan lotion yang aroma lain dari aroma perfume kita. Kedua aroma yang berbeza ni akan bergabung dan jadikan bau unik yang kita sendiri pun tak pernah tahu. Nak matchy-matchy dengan lotion memang boleh, tapi apa kata beranikan diri untuk cuba aroma yang baru. Mana tau terus jatuh cinta kan. Why not. Hehe. #dexandralotion #dexandra #dexandra2020


0💬Normal

Hai assalamualaikum 😘losyen Dexandra u olls product terbaru panas panas lagi 🤗 Nak try boleh wasap cepat ya 💕 #dexandra #losyenwangidexandra


0💬Normal

Selamat Pagi 🤩 . Uolls dah tahu ke harini nak sembur perfume apa? . Harini Ekin pakai Lourve inspired by Forbidden Rose daripada Avril Lavigne . Lourve ni sesuai sangat untuk daily use tau. Sebab bau dia tak strong tapi ada sweet sweet gitu. Sebab aps tau? ⬇️⬇️⬇️ . DE'XANDRA MELAMBANGKAN KARAKTER ANDA . Karakter Ekin adalah Lourve ( untuk wanita yang jenis peramah sosial, berani dan ceria ) 🤗 . Kerja Ekin kena aprroach orang hari hari utk beli Dexandra so lebih confident tau kalau pakai Lourve ni. Korang plak? Boleh share? 😘 . #DeXandra #PromoDropship #ScentOfLife #LetPassionLeadYou #LongLasting #MesraSolat #WangianKehidupan


0💬Normal

❤ LUCKY DRAW ON ❤ Bermula hari ini tau 😍 Jom walk in dan shopping di butik kami di Butik Qurratu Andreana. Hanya shopping RM50 ke atas untuk semua item di butik anda layak sertai CABUTAN BERTUAH ini. Mana tau anda orang bertuah akan memenangi wangian kehidupan De'Xandra. 3 Pemenang bertuah bakal mewangi bersama kami. Cabutan pertama pada 1 Februari 2020. Happy Shopping & Good Luck ❤ Boutique Qurratu Andreana & Co - Kids Clothing #qurratuandreanaco #dexandrapekan #unkleDXteam #dexandrapahang #dexandra #sayajualdexandra #sayajual #wangiandexandra #wangiankehidupan #bazaaronline #bazar #bazaar #bazarpaknil #EDP #eusahawan #DROPSHIP #ajimaura


0💬Normal

❤ LUCKY DRAW ON ❤ Bermula hari ini tau 😍 Jom walk in dan shopping di butik kami di Butik Qurratu Andreana. Hanya shopping RM50 ke atas untuk semua item di butik anda layak sertai CABUTAN BERTUAH ini. Mana tau anda orang bertuah akan memenangi wangian kehidupan De'Xandra. 3 Pemenang bertuah bakal mewangi bersama kami. Cabutan pertama pada 1 Februari 2020. Happy Shopping & Good Luck ❤ Boutique Qurratu Andreana & Co - Kids Clothing #qurratuandreanaco #dexandrapekan #unkleDXteam #dexandrapahang #dexandra #sayajualdexandra #sayajual #wangiandexandra #wangiankehidupan #bazaaronline #bazar #bazaar #bazarpaknil #EDP #eusahawan #DROPSHIP #ajimaura


0💬Normal

❤ LUCKY DRAW ON ❤ Bermula hari ini tau 😍 Jom walk in dan shopping di butik kami di Butik Qurratu Andreana. Hanya shopping RM50 ke atas untuk semua item di butik anda layak sertai CABUTAN BERTUAH ini. Mana tau anda orang bertuah akan memenangi wangian kehidupan De'Xandra. 3 Pemenang bertuah bakal mewangi bersama kami. Cabutan pertama pada 1 Februari 2020. Happy Shopping & Good Luck ❤ #qurratuandreanaco #dexandrapekan #unkleDXteam #dexandrapahang #dexandra #sayajualdexandra #sayajual #wangiandexandra #wangiankehidupan #bazaaronline #bazar #bazaar #bazarpaknil #EDP #eusahawan #DROPSHIP #ajimaura


0💬Normal

❤ LUCKY DRAW ON ❤ Bermula hari ini tau 😍 Jom walk in dan shopping di butik kami di Butik Qurratu Andreana. Hanya shopping RM50 ke atas untuk semua item di butik anda layak sertai CABUTAN BERTUAH ini. Mana tau anda orang bertuah akan memenangi wangian kehidupan De'Xandra. 3 Pemenang bertuah bakal mewangi bersama kami. Cabutan pertama pada 1 Februari 2020. Happy Shopping & Good Luck ❤ #qurratuandreanaco #dexandrapekan #unkleDXteam #dexandrapahang #dexandra #sayajualdexandra #sayajual #wangiandexandra #wangiankehidupan #bazaaronline #bazar #bazaar #bazarpaknil #EDP #eusahawan #DROPSHIP #ajimaura


0💬Normal

Kepada sesiapa yang ada masalah period tak teratur, berat badan, perut buncit, selera padu.. akak sangat cadangkan awak ikhtiar dengan jus deina. . . 🌷🌷🌷RAHSIA KEKAL MUDA, CANTIK DAN SIHAT LUAR DAN DALAMAN, HANYA MINUM JUS BUAH DEINA 🌷🌷🌷 . 🍇🍒🍓 KHASIAT PENUH JUS DEINA ™ . Deina adalah minuman 100% pure buah-buahan yang mempunyai Sijil Halal dari Jakim Malaysia. Selamat & Halal. 🤗 . FUNGSI JUS DEINA : 🌺NORMALKAN KITARAN HAID 🌺CUCI KOTORAN HAID LAMA 🌺HILANGKAN SENGGUGUT 🌺HILANGKAN KEPUTIHAN 🌺TURUNKAN BERAT BADAN 🌺RENDAHKAN TAHAP KOLESTROL 🌺BUANG TOKSIN DALAM BADAN 🌺KESAN SEAWAL 7-10 HARI 🌺RASA JUS MANGGA YANG SEDAP 🌺MENYUBURKAN (IKHTIAR UNTUK PREGNANT) . . Jom grab pakej promo Jus Deina.. 😘 Terus Dm atau klik link wasap akak sekarang kat bio ig.. Akak nak kasi best price ni tau untuk awak yang pertama masuk dengan cepat. 💪🏻👍🏻🤲🏻 . #instagram #nealofa #DeinaSlimaxJuice #deinahq #jusdeina #deinajus #bazarpaknilmurah #juskurus #sobella #dexandra #kualalumpur #johor #perak #kedah #kelantan #sabah #sarawak #pahang #melaka #terengganu


0💬Normal

Next Page