#Quote

Love pics like this plus it had the lips which fit my previous post lol Have a great night friends 🤘🏼 #emerysdenimdesigns #quote #inspo #inspirationalquotes #goodnight


0💬Normal

Every time you wear hijab, remember you are wearing an ayah of the Qur’an. #quote#muslimah


0💬Normal

So the Royal Couple visited Pakistan Monument. Make your child the hero of our story and get a blast interacting with AR in the storybook. Make your child the hero of the book, the link in bio #ItsYourPehchaan #quote #day #reading #bookstagram #book #edtech #bookworm #booklover #love #childrenbooks #reader #writing #bookaddict #booknerd #literature #bookstagrammer #author #bookaholic #library #bookshelf #writer #igreads #booklove #storybook #kids #education #itslit #instabooks


0💬Normal

#quotes #quote


0💬Normal

चले आओ, चले आओ... #चलेआओ #collab #yqdidi #YourQuoteAndMine Collaborating with YourQuote Didi #हरहरमहादेव Read my thoughts on @YourQuoteApp #yourquote #quote #stories #qotd #quoteoftheday #wordporn #quotestagram #wordswag #wordsofwisdom #inspirationalquotes #writeaway #thoughts #poetry #instawriters #writersofinstagram #writersofig #writersofindia #igwriters #igwritersclub


0💬Normal

Emang dak perlu jadi pikiran, Sudah ado beras be bahagia bukan maen, #quotesindonesia #quote #quoteoftheday #quotes #quotestagram


0💬Normal

Sabda Nabi SAW; "Barangsiapa yang berselawat ke atasku, nescaya akan mendapat syafaat di Akhirat kelak." Insya Allah 😊 #jomselawat kesayangan #AiNA semua ❤😍 #jomselawatchallenge #selawatnabi اللهمَّ صلِّ على سيِّدنا محمَّد وعلى آلِه وصحبِه وسلِّم (100X) 📸 @najemnami 📚📖✒ @nisaahmadproduction #nisaahmad #nisabatrisya27 #blogger #writer #influencer #love #personal #lifestyle #health #beauty #travel #foods #passion #positive #quote #quotes #spreadlovenohate #manifestocintadotblogspot #happyfriday #salamjumaat


0💬Normal

Ok- • • Enjoy! 😢 —————————————————————— ⏭️ Follow Me Fellas @xd_.jxrd 🌟 My Backup @dx_.chxs ————————————————————————Random Tags⚠️☣️ #meme #dankmeme #youtube #game #sports #instagram #art #anime #couple #food #weeb #montage #ragequit #quote #trap #loli #rap #fight #music #3d #animation #1 #dumbshit #shitpost #nigga #idk #idgaf #ok


0💬Normal

Fuckin L- • • Enjoy! 😢 —————————————————————— ⏭️ Follow Me Fellas @xd_.jxrd 🌟 My Backup @dx_.chxs ————————————————————————Random Tags⚠️☣️ #meme #dankmeme #youtube #game #sports #instagram #art #anime #couple #food #weeb #montage #ragequit #quote #trap #loli #rap #fight #music #3d #animation #1 #dumbshit #shitpost #nigga #idk #idgaf #ok


1💬Normal

Your network is your net worth! . . If you are agree than double tap and comment below👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . Tag someone who need to see this 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . Follow for more- . . @billionairemindset1001 . . @billionairemindset1001 . . @billionairemindset1001 . . #inspire #motivate #success #entrepreneur #create #hustle #quotes #inspirational #business #quoteoftheday #quote #positive #motivational #dedication #dreams #ambition #wealth #hardwork #mindset #inspired


0💬Normal

if you let me i won’t hesitate


1💬Normal

Caption: ~With time we become expert😂🙃~ . . Follow @addicted_2_words for more . . Hashtag - #a2words . . Like😊 Comment📲 Tag💖


1💬Normal

“You deserve #flowers on your doorstep and #coffee in the morning. You deserve notes left on your dashboard and ice cream sundaes at 3am. You deserve #honesty every day and to be #kissed every hour. You #deserve to be reminded how beautiful you are.” . . . instapic #digital #quoteoftheday #quote #quotes #beautiful #happy #photography #photo #photos #pic #pics #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #color #capture #moment #vietnam #streetphotography #love #kiss


0💬Normal

Tq for sponsor Qaseh @kelabbloggerbenashaari tersayang, staycation at @swissgardengentinghighlands . . Tenang rasa jiwa dan fikiran bila stay tempat sejuk ni, kali ni Qaseh nak share hotel best yang korang boleh menginap dengan tenang, tak sibuk and nice di Genting, so this one is deluxe twin room, memang luas dan selesa, level 15, sejuk sampai kena tutup econ 😜. . . Jap gi qaseh share all facilities yang ada, paling love dengan rooftop swimming pool kat sini 🥰 . . #qasehdaliadotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vsco #vscocam #art #travel #quote #igersmy #cepatlahlike #igersganu #instafemes #blogger #swissgardengenting #gentinghighland


0💬Normal

-𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘦𝘯𝘥 𝘪’𝘮 𝘩𝘢𝘱𝘱𝘺, 𝘪 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘦𝘯𝘥 𝘪’𝘮 𝘯𝘰𝘵 𝘩𝘶𝘳𝘵, 𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘦𝘯𝘥 𝘪 𝘥𝘪𝘥𝘯’𝘵 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘯𝘥 𝘢𝘭𝘭 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘪𝘴 𝘵𝘰 𝘴𝘦𝘦 𝘮𝘦 𝘳𝘰𝘵? ...💔🖤 #poem #tale #story #poet #reading #writing #poetry #quote #relationshipquotes #lovequotes #promise #relatable #truth #truthhurts #motivation #life #belief #inspiration #inspirationalquotes #quotestagram #quoteoftheday #heart #feelings #positivequotes #positivity #positive #positivethoughts


0💬Normal

好像有时候会把自己吞噬 看高处山崖独自呢喃 想想未来 想想朝夕 食物链子 从缝隙里看 窄小 却能一眼致命 ——苏运莹《精灵》 #quote #song #wings #losangeles #mood


0💬Normal

Keep trying and always be proud of your hard effort. Remember every time you try, you keep learning and improving no matter how bad or good it is. — #goal #journey #trust #focus #inspirational #motivational #inspire #motivation #inspiration #quote #quotestoliveby #love #kindness #happiness #success #dailyinspiration #dailymotivation #money #entrepreneuer #quoteoftheday


0💬Normal

Poetry is the most underrated form of changing the world🌸 Good morning. Let’s start the day with action. #Collab and what you #ofcourse want to. #YourQuoteAndMine Collaborating with YourQuote Baba Read my thoughts on @YourQuoteApp #yourquote #quote #stories #qotd #quoteoftheday #wordporn #quotestagram #wordswag #wordsofwisdom #inspirationalquotes #writeaway #thoughts #poetry #instawriters #writersofinstagram #writersofig #writersofindia #igwriters #igwritersclub


0💬Normal

“Happiness is a choice, a repetitive one.” ― Akilnathan Logeswaran #quote #word #foodie #delicious #juicy #yum #crab #enjoy #tasty #sogood #enjoylife #choose #happy


0💬Normal

Times goes on. so whatever you're going to do, do it now. don't wait. . . Follow - @postive_thinking1 for more ❤️ . . #love #time #keepgoing #importanceoftime #behappy #sauravroyofficial . . Admin - @sauravroyofficial ✍️ . . Read my thoughts on @YourQuoteApp #yourquote #quote #stories #qotd #quoteoftheday #wordporn #quotestagram #wordswag #wordsofwisdom


0💬Normal

#मेंहदी ना जाने कौन क्या बता रहा है। जिसको सब समझे निशानी ए मुहब्बत। शायद उसी में कोई मुस्कुरा के दिल के घाव हथेलियों में छिपा रहा है।। Read my thoughts on @YourQuoteApp #yourquote #quote #stories #qotd #quoteoftheday #wordporn #quotestagram #wordswag #wordsofwisdom #inspirationalquotes #writeaway #thoughts #poetry #instawriters #writersofinstagram #writersofig #writersofindia #igwriters #igwritersclub


0💬Normal

👋 dons pišemo tko da bi bla vesela če držite pesti😚 . . . . . . #slovensko #podpirajmoslovensko #quotd #quote #quotes #dailyquotes #ineedhelp #🤯


0💬Normal

Macam-macam Lantai Kayu 1. Parket Kayu Parket kayu adalah salah satu produk dari bahan kayu berbentuk potongan-potongan kecil persegi panjang yang umumnya memiliki standar ukuran, antara lain : tebal 1 cm dengan lebar 5 cm, 1,2 cm, 1,5 cm, dan 1,8 cm. Sedangkan ukuran lebarnya, ada yang 2 cm (disebut Parket Industrial), 3 cm (disebut Parket Mini), dan yang standar diproduksi secara global memiliki ukuran lebar 5 cm. Sedangkan untuk ukuran panjangnya mulai dari 15 cm hingga 35 cm. Namun, yang paling diminati sebagian besar orang berukuran 20 cm, 25 cm, dan 30 cm (dengan interval 5 cm tiap produk). 2. Flooring Kayu Flooring kayu adalah sebuah nama produk untuk lantai dari jenis kayu solid atau kayu asli, hanya yang berbeda dari segi ukuran. Ukuran secara standar produksi baik lokal maupun internasional memiliki lebar mulai 9 cm hingga 14 cm, sedangkan ketebalannya diproporsikan sesuai dengan lebar kayu yang rata-rata menggunakan ukuran 1,5 cm, 1,8 cm, dan 2 cm. 3. Decking Decking adalah bahan penutup lantai yang biasa digunakan untuk ruangan terbuka atau diluar ruangan (Outdoor). Decking berbahan Kayu solid atau disebut Decking Kayu. Dalam bahasa Inggris disebut Wooden Deck. Bahan Kayu yang biasanya digunakan untuk Decking haruslah jenis Kayu yang keras dan tahan cuaca, tidak mudah lapuk, tidak mudah melintir, dan juga tahan terhadap air dan panas. 4. Laminate Flooring Laminate Flooring, muncul sebagai hasil dari inovasi baru. Bisa dibilang merupakan pengembangan dari parket (lantai kayu). Dulu, sewaktu kayu masih tersedia dalam jumlah banyak, lantai kayu terbuat dari kayu solid. Tapi ketika kayu mulai sulit didapatkan, di situlah inovasi mulai muncul sebagai alternatif. 5. Lantai Vinyl Vinyl merupakan jenis pelapis lantai yang relatif paling murah dibandingkan pelapis lantai lainnya. Permukaan vinyl yang lebih halus ketimbang lantai kayu. Selain itu, karena dilapisi dengan kain atau busa di bagian bawahnya, lantai vinyl pun terasa lebih nyaman ketika dipijak. Kelembutan lantai ini memberikan fleksibilitas dalam pemasangannya. #belajarinterior #macammacamlantaikayu #desaininterior #designinterior #interiordesain #aldyinterior #quote #pengertian interior


0💬Normal

I GOT HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEESS- • • Enjoy! 😢 —————————————————————— ⏭️ Follow Me Fellas @xd_.jxrd 🌟 My Backup @dx_.chxs ————————————————————————Random Tags⚠️☣️ #meme #dankmeme #youtube #game #sports #instagram #art #anime #couple #food #weeb #montage #ragequit #quote #trap #loli #rap #fight #music #3d #animation #1 #dumbshit #shitpost #nigga #idk #idgaf #ok


0💬Normal

진짜 새 붓펜이 시급하다... #캘리그라피 #캘리 #캘리윤선생 #붓펜글씨연습 #붓펜글씨 #붓펜 #붓 #커플 #나만없어 #커플지옥 #기초부터탄탄하게 #쓰임 #끌림 #쓰임앤끌림 #악필 #연습 #글귀 #calligraphy #cali #brush #brushpen #brushpenart #couple #practice #quotes #quote #koreancalligraphy


0💬Normal

Learning new languages.


2💬Normal

Don’t have time for the #diy tumeric mask I posted a few post ago?! Try this Tumeric 🍂, Lemon 🍋 & Frankincense 🌱face and body wash from @ancientcosmetics #Repost @ancientcosmetics ・・・ Our turmeric face & body wash will brighten and even out skin tones. Leaving you with renewed skin that feels healthy, fresh and smooth. Turmeric, can help to correct your skin's pigmentation on spots effected by eczema, psoriasis, dry skin, wrinkles and dark circles under the eyes. It may also reduce skin inflammation due to being high in antioxidants and slows down cell damage. Lemon Essential Oil: helps with reducing hyper pigmentation, Dark Spots, Toning and evening out skin complexion Frankincense Essential Oil: Has the ability to strengthen skin and improve its tone and elasticity. Frankincense may make the scars and marks of acne ,pox, or eczema on the skin fade faster than normal healing speed. Ingredients: Shea Butter, Olive Oil, Coconut Oil, Distilled Water, Organic Turmeric powder, Lemon Essential Oil, Frankincense Essential Oil Size: 10oz Bottle How to use: Place 2-3 drops, about a quarter size amount into your palm and gently lather onto your dry or damp face. Work into skin using gentle upward circles. Let sit for no longer than one minute and rinse off.


2💬Normal

Next Page